How to Get an EFR Instructor

De meeste Nederlanders zijn bekend met de EFR-training (Evidence-Based Stress Avoidance) die traumaslachtoffers in ziekenhuizen dragen. Nederlanders gebruiken dit type training al vele jaren in ziekenhuizen, eerstehulpafdelingen, politiebureaus en scholen om werknemers te ontstressen en het risico op stress bij werknemers te verminderen.

U kunt uw ziekenhuisadministratie vragen hoe u een EFR-instructeurscertificaat kunt behalen of dat u zelf moet worden opgeleid. Of, als je gediplomeerd instructeur bent, kun je je inschrijven voor een van de vele BHV Instructeursopleidingen. We bieden deze lessen op locatie al een paar jaar in het Engels aan.

Omdat onze certificeringen zijn ontworpen om een ​​betere manier van lesgeven te bieden, raden we onze studenten aan om de BHV-cursus twee keer per jaar te volgen, één keer in het najaar en één keer in het voorjaar. Alle details over het curriculum en de cursussen zijn te vinden op onze website. Daarnaast bieden we verschillende lessen aan voor nieuwe en bestaande instructeurs.

Stress verminderen

Delen is een geweldige motivator! Het is veel gemakkelijker om de stress van je werk te delen dan erover te praten. Door uw zorgen kenbaar te maken, wordt u gezien als een empathisch figuur en een goede bron voor informatie en ondersteuning van andere werknemers. Als u eraan denkt om ziek te gaan werken, maakt u zich dan zorgen over de werkdruk van de volgende week? Bereidt u zich ook voor door dingen zoals eten van thuis of werksnacks mee te nemen? Nieuwe en bestaande medewerkers, je weet dat lunch meenemen waarschijnlijk geen goed idee is. Het kan zijn dat je wat afwisselend werk moet doen, maar het helpt om jezelf een pauze en wat "rust" te gunnen gedurende de dag. Je moet thuis niet hetzelfde eten, dus je moet zeker iets meenemen om te eten.

Als je naar je collega's kijkt, zijn er misschien een paar die worstelen met een seizoengebonden affectieve stoornis of stress op kantoorvakanties, je kunt helpen door aan te bieden om te helpen. Constructieve feedback geven, schelden en aanbieden om te helpen met papierwerk zijn allemaal geweldige manieren om te helpen. Je realiseert het je misschien niet, maar anderen hebben je hulp echt nodig. Zo zal het zijn. Wat bent u bereid te doen om de getroffen werknemers te helpen?

Hulp zoeken

Als u het gevoel heeft dat u niet meer in staat bent om de dagelijkse uitdagingen van uw werk effectief aan te pakken, is het misschien tijd om hulp te zoeken bij iemand die u door een periode van intense stress kan leiden. Tijdens een moeilijke tijd zul je waarschijnlijk uitgedroogd raken, en als je uitgedroogd bent, creëer je ook een gevoel van lichtheid. Uitdroging mag niet worden genegeerd, omdat het een broos is dat leidt tot gevoelens van duizeligheid, zelfs als je niet echt in licht verkeer loopt. Als u duizelig wordt en moet braken, dient u onmiddellijk professionele hulp in te roepen.