Hoe u uw eigen bedrijf start

indonesian vegetables presented in front store display trays in an indonesian toko - toko stockfoto's en -beelden

Wij zijn gevestigd in het historische centrum van Rotterdam. Dit gebied stond ooit bekend als de Customs Tower en was in de 16e eeuw een schuilplaats of handelsstad, daarom houden we ons assortiment aan levensmiddelen in de gaten. Ik moet je zeggen, ik heb nog nooit zulke heerlijke hoeden in mijn leven meegemaakt, zoals waarschijnlijk niemand heeft.

Onze gastronomische lekkernijen zijn allemaal gecentreerd rond tenten, glühwein, simulatie en benaderde kunst. Ik vind het leuk dat we verse ingrediënten gebruiken, alleen vers gemaakt door onze "Techniek" (de rotterdamse wereld, niet de buitenwereld.)

Er is één voedingsmiddel dat we als extreem gezond beschouwen en waar ik altijd van heb genoten, een bord met chocoladeschilfers en een stuk pure chocolade, maar je kunt je verrukking ook naar voren brengen met een bord met je favoriete superfoods, of het nu sperziebonen en vezels, acai, en geniet van gedroogd fruit, sticks of 100n chips.

Een ander ondergeserveerd item is zure room. Ik denk dat het waarschijnlijk het meest ondergeserveerde item op het menu is, maar ik dacht dat het goed zou zijn om er op terug te komen!

als iemand je een bord tomaten, rode wijn, witte wijn en kaas aanbood, nou, het zou niet goedkoop smaken en het zou zeker niet de moeite waard zijn om het op te eten. Het begrip "goedkoop" heeft voor de meeste consumenten een nieuwe identiteit gecreëerd; omkopen. Om dit probleem te bestrijden, proberen we onze kosten laag te houden, maar we zijn er vast van overtuigd dat lokale producten beter zijn dan geïmporteerde producten.

We doen extra inspanningen om onze eigen producten te telen. Herinner je je de tijd nog dat we onze kleine spierzaadhanen als onze eigen kruiden gebruikten? Weet je nog dat we hanen gebruikten om te composteren?? Dat moet je doen als je een liefhebber bent van een sterke gezonde eetlust voor goede aarde en kruiden.

En als je onze winkel al eens hebt bezocht, denk ik dat je zult genieten van onze selectie van stenigingen (bloemen waar we het hele jaar door onze kruiden kweken), we hebben ook veel gedroogde bloemen en planten en verkopen ze.

Op dit moment vraagt ​​u zich waarschijnlijk af in welke markten de teler en producent van dit voedsel zich moet gaan begeven.

Als groeiende onderneming over de hele wereld hebben we ons al gericht op biologische en biologisch-dynamische landbouw en agroverwerking, maar we hebben ook een groot aantal projecten lopen in de huidige markt en ik zal meer posten over de andere producten die momenteel beschikbaar zijn.

Dus ga door. Je zult er geen spijt van krijgen. Je zult in staat zijn om je eigen bedrijf te starten in een parttime hoedanigheid, zonder dat je je eigen elven hoeft op te zetten waar Conflict Tactics mee kan getuigen.