Hoe krijg je de bloemstukken van je huis

Om de bloemstukken bij u thuis te krijgen (niet verplicht), brengt u ze tenslotte naar de bloemist en hij of zij brengt ze naar u toe. Deze of een bloemenverkoper zal u helpen de bloemstukken klaar te krijgen wanneer u ze nodig heeft.

De Florist vaardigheid (Carpentry – Farming – Painting – Smithing – Thieving, Fletching – Fishing, Hunter – Agility – Mining) is een nuttig beroep voor, wel, floristen. Om bloemstukken te krijgen, moet je een set bloemen krijgen door een hoop instellingen te raken. Het kan heel moeilijk zijn, bijvoorbeeld, om zijden bloemen te krijgen, moet je het proberen met de zachtste bloemen, zaden zijn het beste voor zijden bloemen. Je hebt een kip, relocators en een paar stukjes draad nodig om de gezette bloem te maken, die worden verkocht bij de Bloemenboeren. Als je het eenmaal hebt, vul je er een potje omheen van het doek, en je kunt er meer voor krijgen om te verkopen dan ervan. Maar ja, het is veel goedkoper dan het te kopen. Een bos zijdebloemen heeft 12 dagen nodig om te groeien, een prachtbloem 14 dagen, en zijdebloem meer dan een week, dus het kan zijn dat je meerdere sets bloemen op een werkloze kip moet doen als je begint. Planten hebben ook aarde (of grond) nodig. U zou de pot gewoon met aarde kunnen vullen, en de pot weer vullen als u meer bloemen nodig hebt. Voor advies over bloemschikken moet u naar een bloemist gaan.

Beroep van zonneschijn

Zonnebaden is een zeer ontspannende manier om elke dag wat beweging te krijgen, en het voelt heel goed. Is dat jouw idee van een ontspannende baan? Douchen met een goed sopje en je bent er weer als de kippen bij. De zonnebader heeft niet veel te doen, als je dieren hoedt of nieuwe kleren draagt. Kuddes met dieren. Kijk naar de verkiezing van je kudde, vertel ze waar ze heen moeten, en wanneer en hoe ze bepaalde dingen moeten doen. Gebruik de kudde spreuk, of verkoop bepaalde dieren aan het hof van een boer en kijk hoe de dieren zich vermenigvuldigen. Haal elke dag wat extra edelstenen, koop de mooiste kwaliteit kleding bij de bloemist, koop een pak bij de kleermaker om ook in de zon te dragen. Houd je portemonnee in de gaten, hij raakt op. Neem bloemen uit een vuilnisbak, met veel geluk brengt dat je ook zeldzame edelstenen. Houd het 365 dagen.

Het volgende deel van de klus is vissen, het gemakkelijkste op dit moment. Je hebt op zijn minst een hengel en lijn in je inventaris nodig. Je kunt je eigen boerderij en mijn hebben, neem het geld en ga. Met een beetje meer geluk, kun je geluk hebben en een grote vis landen, maar je zult het moeten verkopen of misschien gebruiken voor een winkel. Vissen zonder aas in een lagune met een vis is zinloos, want de vis zal snel daarna sterven, ook al krijg je misschien een gratis maaltijd. Als je geluk hebt, kun je vissen met een viskoek, deze verkopen, of opgraven en je eigen viskoek maken. Telt als een boer. Zaden krijgen aan de waterkant is erg leuk en helpt echt je viskansen te vergroten. Het krijgen van parels is alleen mogelijk door een toeval, een gelukkige gouden feniks lijkt vrij vaak te gebeuren. Alle sterren vissen in het spel is alleen mogelijk op zee (tussen de lushes), hoewel je nog steeds vis krijgt. Je kunt parels nodig hebben op de lelievletten op de eilanden.