Hoe boekhouding uitbesteden

Enkele maanden geleden schreef ik hoe u de boekhouding kunt uitbesteden. Het enige wat we je niet aanraden om zelf te doen is een belastingaangifte te maken van de bonnetjes van je laatste 3 jaar. Ja, dat klopt; helemaal geen belastingaangifte, zodat je kunt besparen op je uitgaven.

Er zijn echter andere dingen die u “zelf kunt doen”, zoals een onkostennota en onkostennota’s. Het maken van een zakelijke factuur is een andere optie. Er zijn veel kleine bedrijven met een beperkt aantal werknemers en zij moeten toch al hun werknemers en onderaannemers rapporteren. Dergelijke verslagen kunnen door die kleine bedrijfseigenaars zelf worden gemaakt of ze kunnen worden uitbesteed aan een bedrijf in ontspoord of hooguit met afinders vergoeding. Hoewel veel particulieren de fout maken om onkostennota’s te geven zonder belastingadvies erop, hebben sommige rijke en miserabele bedrijfseigenaars besloten om een onkostennota te hebben en deze niet meer te rapporteren zoals de laatste tijd. Zij hebben geen merchant accounts, zij hebben nog geen elektronische facturering en zij hebben nog geen permanente loonlijstsoftware, dus ook zij niet, mocht u ervoor kiezen de boekhouding uit te besteden.

Cheques uitschrijven en online diensten gebruiken kan een andere optie zijn. Als je dit systeem gaat u dingen denken als “oh ik weet dat ik kan gewoon schrijven en naam handtekeningen hier … voortdurend afdrukken van controles, het houden van grote cheque formaat, en vervolgens met dezelfde persoon te maken controles voor u” dit is al verschillende bonussen voor u als ondernemer of ondernemer.

Of u nu besluit een onafhankelijke boekhouder in te huren, werknemers te betalen of de boekhouding uit te besteden, het is belangrijk dat er een schriftelijke procedure bestaat die periodiek wordt gecontroleerd. Accountantskantoren zoals Kroll hebben maar weinig manieren van accountant die als onbepaald worden omschreven en de enige manier voor de cliënt om dat te weten te komen is door periodiek met een accountant te praten. Het krijgen van een coach om u te helpen door middel van dit proces is essentieel om de dingen die hierboven zijn opgesomd doen als je weet dat het hebben van een rand en het voordeel van het hebben van iemand om ervoor te zorgen dat je doet wat je moet doen; en extra dingen die je waarschijnlijk liever niet te doen zaken die je gewoon geen tijd voor hebt. Deze kleine investering bespaart u tijd, helpt het werk te organiseren en meer problemen automatisch op te lossen.

Er zijn een aantal basisregels van boekhouden, boekhouden (vooral voor zelfstandigen), zolang de voortzetting van de gegevensvastlegging en de beheerseisen consistent en up-to-date zijn, waardoor de juiste cijfers en methoden een input kunnen zijn voor de controle. U leert hoe u deze basis bedrijfsprocessen eenvoudig kunt opbouwen met ons boekhoudsysteem voor het volgen van de boekhouding. Het boekhoudsysteem doet alles wat u moet doen om uitgaven bij te houden, bronfacturen op te stellen en geld uit te geven, en u bent in staat bronfacturen op te stellen die relevant zijn voor uw bedrijfstak, het systeem te gebruiken, kasstromen te bewaken en te controleren, crediteuren- en debiteurenrekeningen bij te houden, records te bewaren en sleutelopnames te maken.

Je hebt een projectmanager nodig met een schat aan kennis en ervaring om de boekhouding uit te besteden. U hebt iemand nodig die in conciërgetermen een partner kan zijn in het belang van het schoon en op tijd houden van uw boekhouding.

Bij het uitbesteden van boekhouding is het van het grootste belang dat u het bedrijf kent waarmee u in zee gaat. Wilt u de naam dragen van een bedrijf dat kantoorruimtes schoonmaakt?

Is een verzoek om contact op te nemen met een vorige accountant van een potentiële cliënt ontmoedigend?

Lees meer:
Administratiekantoor