Gratis juridisch advies

juridisch advies

Ik heb gratis juridisch advies gekregen van LegalHelpIn Australia omdat het een online chat support systeem heeft. Hun service is zowel gratis als pro bono. Een “pro bono” wordt gebruikt om de gratis dienst van een advocaat te beschrijven waarbij de kiezer nooit een cent verdient. Deze dienst is 24/7 wereldwijd beschikbaar en is dan niet betalend. De enige vergoeding die moet worden betaald is om tijdelijk van de dienst te worden gehaald.

Heeft u juridisch advies nodig over zaken met betrekking tot:

Sociale zekerheid, medische, zakelijke of arbeidsvoorwaarden

Pensioenuitkeringen

Schadevergoeding voor mensen

garantieaanspraken

Bedrijfsaansprakelijkheid

Zakelijk recht, handel, eigendom en technisch advies, of

Verzekering

Als het online chat ondersteuning heeft en telefonische ondersteuning biedt tegen een kleine vergoeding dan zal dit advies gratis zijn!

Garanties

Eigenlijk kan dit advies gratis zijn zolang u een minimum tijd neemt om met hen samen te werken, zoals 30 minuten. De mensen die rond de chatruimte staan zijn niet uw hoofdstedelijke of lokale rechtbank. Zij hebben misschien geen CQC, ACCB of AngCop accreditatie, maar ze zijn allemaal rafelig en je zou kunnen worden gemonteerd op noiseports, of u kunt geen Juridisch advies arbeidsrecht , of lettertypen plakken materiaal!

Juridisch advies of juridisch advies betreffende:

Wettelijke vereisten voor één, twee of meer doorlopende, verschillende soorten installatie92,7% Ierse en Britse belasting: effectief zijn ze ICT-Vrij

Het juridisch advies dat ik hierboven heb genoemd, is bedoeld als een effectieve gids voor mensen die gratis advies willen krijgen. Mensen om te gebruiken zou zijn:

Uw plaatselijke rechtbankAls u in een ander land woont, vraag dan uw belastingkantoor

Het bovenstaande advies is een uitgangspunt. Als u ook advies nodig hebt, moet u uw andere juridische adviezen bespreken met uw plaatselijke, directe advocaat.

Wat voor advies kunt u voor mijn bedrijf geven, d.w.z. mijn bedrijf veranderen of een bedrijfspand verhuizen, dat kan nodig zijn

Als u een pand koopt, moet u ervoor zorgen dat uw huurovereenkomst up-to-date is en moet u specifiek uw ogen richten op uw aanbetaling en voorwaarden. Als u van eigenaar verandert, moet u dan op zoek naar nieuwe huurvoorwaarden?

Als u een nieuwe telefoonlijn nodig heeft, heeft uw telecommunicatiebedrijf dan toestemming voor de extra lijn?

Als u besloten hebt uw bedrijf te sluiten, moet u dan op zoek naar een nieuwe notaris?

Als uw bedrijf gedwongen is geld te geven aan een debiteur, zijn er enorme boetes en/of een zekerheid voor oninbare vorderingen. Misschien moet u uw contract met uw nutsbedrijf te controleren, kunnen ze eisen dat snelle betaling als je geconfronteerd met een groot probleem voor de rechter.

Als u een winkelpui verkoopt, moet u misschien een vennootschap laten registreren, wat goed is voor de belastingen en als u uw bedrijfsnaam moet veranderen.